leta fel och hitta fel. Leta rätt och ...

 

 

Det är rätt så enkelt och självklart egentligen. Det jag väljer att se och lägger fokus på kommer jag att uppleva att livet är som. Söker jag fel och endast ser fel så känns livet fel. Och då förkastar jag allt det fina i livet och kan inte då säga att jag är tacksam för det jag har. Det blir bara en fras som inte betyder något. Hela mitt handlande och synsätt visar det.

Jag minns hur tufft livet kändes när jag endast letade fel och något att klaga på. Helst på andra och deras sätt så jag kunde tro mej själv när jag trodde jag var bättre än andra. Det som gjorde mitt liv tungt då var att jag inte kunde erkänna att jag gjorde fel utan det var alla andras fel. Så löser jag aldrig MINA fel. Inte genom att ifrågasätta precis allting och se fel. Då sänder jag ut fel och rätten kommer att utebli.

Så sedan jag började fokusera och se rätten EFTER jag sett mina fel så började det hända grejer i mitt liv. Mer och mer kändes rätt. Och det som kändes fel sökte jag svar på för att kunna få bort dem eller få dem att kännas rätt. Allt handlar om min livssyn och hur jag möter livet. Där har vi alla samma valmöjlighet. göra livet svårt eller lätt. Bara genom tankarnas otroliga kraft.

Jag vet att jag vinner ingenting på att klaga på saker eller andra. Det kan jag behålla för mej själv och jag vet att jag inte kan förändra andra människor så om jag tycker att andra handlar fel så behöver jag acceptera det. Jag kan när som helst sluta att befinna mej där det känns fel. Jag har alltid ett val. Det har du med. Men att klaga på den är inte ett val som fungerar för någon av oss.

Lika lite som jag kan förändra dej så kan du förändra mej. Att klaga på varandra skapar bara större klyftor och större problem.

Så jag försöker se rätt i alla och i alla situationer och hittar jag inga så har jag som sagt alltid mitt val att gå åt ett annat håll.

Tacksam för detta idag att jag vågat se min del och låta andra se sin.

Letar du endast fel och vad ser du och upplever livet som?

Jag önskar er en bra dag och hoppas ni ser det som är bra som ni vill behålla